Wie ben ik?

Ik ben Ivon Geurts van Kessel, geboren en getogen in Asten. De dubbele achternaam heb ik van mijn vader gekregen en deze bestaat al enkele eeuwen.

Ik woon al 20 jaar samen met Wilfred en we hebben samen twee zoons.

Na mijn opleiding HEAO Bedrijfseconomie ben ik in het accountantsvak terecht gekomen. Eerst ben ik de grotere bedrijven gaan controleren, maar al snel merkte ik dat ik me daar niet thuis voelde. Daarna heb ik in het bedrijfsleven op een aantal afdelingen administratie gewerkt. Op die plaatsen heb ik ervaring opgedaan met boekhoudingen en financiële rapportages. Vervolgens ben ik toch (terug) gegaan naar de samenstelpraktijk van een accountantskantoor. De afwisseling van het werken met bedrijven in diverse branches trok me erg aan. Tevens werd mijn interesse in belastingen weer aangewakkerd.

In 2010 ben ik gestart met de post-HBO opleiding tot AA-accountant en die heb ik in 2014 afgerond. In deze tijd kreeg ik steeds intensiever contact met de ondernemers achter de MKB-bedrijven waarvoor de cijfers gemaakt werden. Ik ontdekte dat ik door mijn persoon en persoonlijk contact veel méér voor de ondernemer kon betekenen. Dat was dan ook de oorsprong om voor mezelf te beginnen. Heel bewust zonder personeel, dus alleen IVON. Om dit te kunnen realiseren is een goede automatisering een vereiste. Dit hoort echter sowieso bij een moderne, nieuwe (NOVI) accountant.

Tot slot vind ik persoonlijke ontwikkeling ook heel belangrijk en ben daar zelf regelmatig mee bezig. Groeien in het gevoel met anderen, leren dat je zelf niet je gedachten bent en op tijd je rust nemen. Voor jou als ondernemer wil ik dat ook meenemen om zo eveneens te kunnen groeien in en met je bedrijf.