Online tools
Beter ondernemen

Handige tools voor ondernemers

Er zijn op het internet allerlei ondernemerstools te vinden. Ik heb een aantal veel gebruikte tools voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer >
Van eenmanszaak naar bv
De BV

De BV in (of niet)

Veel ondernemers hebben als rechtsvorm voor een eenmanszaak gekozen. Jij wellicht ook. Vraag je je af of een BV vandaag de dag niet gunstiger is en wat de voor- en nadelen zijn van een BV?

Lees meer >
Onbezorgd op vakantie
Beter ondernemen

Onbezorgd op vakantie

Durf je je bedrijf niet te sluiten, onbeheerd achter te laten of los te laten? Wellicht helpen de tips uit dit artikel. Want ook als ondernemer heb je recht op vakantie en waarschijnlijk heb je er ook behoefte aan.

Lees meer >
Offerte juridisch in orde
Beter ondernemen

Vijf juridische tips voor je offerte

Moet je met enige regelmaat een offerte uitbrengen? Dan wil je wel dat het ook juridisch in orde is. Daarom deze keer vijf juridische tips voor je offerte.

Lees meer >
Mobiele bereikbaarheid
Beter ondernemen

Zo blijf je mobiel bereikbaar…

Voor elke ondernemer is het belangrijk om goed voor zijn klanten, leveranciers, werknemers, e.d. bereikbaar te zijn. Maar je mobiele nummer geef je wellicht liever

Lees meer >
Jaarcijfers
Beter ondernemen

Wat kun je met je jaarcijfers?

Eén keer per jaar stel ik de jaarrekening voor je op en controleer deze ook. Uiteraard zorg ik ervoor dat dit voldoet aan de meest recente wetgeving. Maar wat kun jij hier eigenlijk mee?

Lees meer >